De verschillen in doeksoorten voor bedrukte vlaggen

  • Geplaatst op
  • 0
De verschillen in doeksoorten voor bedrukte vlaggen

Bedrukte vlaggen dragen bij aan een herkenbare uitstraling en naamsbekendheid. Met name bedrijven zijn zich hiervan bewust en hebben één of meerdere vlaggen- of baniermasten op hun terrein geplaatst. Het hele jaar wappert hier een (banier)vlag in met het bedrijfslogo in de herkenbare huisstijl kleuren. Maar welke doeksoort is het meest geschikt?

Bedrukte vlaggen; Keuze uit verschillende doeksoorten

Glanspolyester vlaggendoek – De meest gekozen doeksoort voor bedrukte vlaggen is het standaard polyester vlaggendoek. Dit materiaal bestaat uit 115 gr/m² glanspolyester en heeft een fijngeweven structuur. De dichtheid van het doek zorgt ervoor dat kleuren scherp en levendig overkomen, waardoor je bedrijfslogo altijd goed zichtbaar is. Daarnaast is het doek voorzien van een stevige zoom met een dubbele stiknaad, wat de duurzaamheid van de vlag ten goede komt. De gemiddelde levensduur van polyester vlaggendoek ligt tussen de 3 en 6 maanden, afhankelijk van de locatie en de weersomstandigheden. Voor bedrijven die een goede balans zoeken tussen kwaliteit en prijs, is dit een uitstekende keuze.


ECO Polyester vlaggendoek
- Steeds meer bedrijven hechten waarde aan duurzaamheid en kiezen bewust voor milieuvriendelijke opties. Voor deze bedrijven bieden wij het ECO Polyester vlaggendoek aan. Dit doek is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen en heeft dezelfde eigenschappen als het standaard polyester vlaggendoek. Dit doek is een uitstekende keuze voor bedrijven die hun steentje willen bijdragen aan een beter milieu, zonder in te leveren op de kwaliteit. De levensduur van ECO Polyester is eveneens 3 tot 6 maanden. Het verschil zit vooral in de duurzame herkomst van het materiaal.


Longlife vlaggendoek
– Voor bedrijven waarbij de vlaggen continue in de wind staan hebben we een doeksoort die gemaakt is van 120 gr/m2 polyester. Deze vlaggen zijn schoon gesneden, maar bevatten geen zoom. Door de manier waarop de doeken geweven zijn rafelen de vlaggen gelijkmatig af. Hierdoor blijven ze langer mooi en gaan 20% langer mee dan de standaard glanspolyester vlaggen.


Power polyester vlaggendoek
– De echte krachtpatser in ons assortiment is het power polyester doek. Met 160 gr/m2 polyester heeft dit vlaggendoek de zwaarste draad. Deze doeksoort is net iets minder fijn geweven, waardoor de wind eenvoudiger door het doek heen kan. Dit vermindert de druk op de vlag en bevordert de levensduur. Deze doeksoort wordt veelal gekozen door bedrijven waarbij de masten op een locatie staan waar de wind vrij spel heeft. Power polyester vlaggen hebben een gemiddelde levensduur van 4 tot 8 maanden.

Waarom investeren in bedrukte vlaggen?

Bedrukte vlaggen zijn een van de meest effectieve manieren om je bedrijfsnaam en logo te laten opvallen. Ze bieden niet alleen een groot visueel bereik, maar het bewegingselement zorgt ervoor dat ze constant de aandacht trekken. Bedrukte vlaggen zijn het wapperende visitekaartje van jouw bedrijf. Wij adviseren dan ook om ervoor te zorgen dat de vlaggen er altijd netjes bij hangen. Zorg ervoor dat je minimaal 1 reserve exemplaar hebt, zodat je snel een vlag kan vervangen wanneer dit nodig mocht zijn.

Ben jij op zoek naar haarscherp bedrukte bedrijfsvlaggen, gemaakt van hoogwaardig materiaal en een kwalitatieve afwerking, informeer dan naar de mogelijkheden of bestel direct online jouw bedrukte vlaggen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.